luni, 22 aprilie 2013

Adolescenta. Perioada primelor iubiri.

          Atunci cand soseste, adolescenta aduce cu ea si primele iubiri dar si melancolia. Cand suntem adolescenti tot ce conteaza e sa avem langa noi o persoana care ne iubeste. Intr-o carte scria "Lupta pentru cel pe care il iubesti.". Adolescenta ne da puterea sa facem acest lucru. Este bine sa nu cedam, sa nu ne dam batuti chiar daca intalnim multe obstacole in calea dulce a adolscentei.
           Iubirea e un sentiment pe care multi nu il inteleg. Incepe ca un joc. Un joc teribilist pe care numai noi, adolescentii suntem in stare sa-l traim la capacitatile sale maxime.
           Uneori ma gandesc ca trebuie sa pretuim clipele vietii, dar mereu intervin aceleasi doua dorinte: "Imi doresc sa fiu mare!" sau "Imi doresc sa fiu iar copil!". Nu trebuie sa traim cu regrete.
            Unele persoane spun ca adolescenta este cea mai frumoasa perioada a vietii, altii considera copilaria, insa fiecare perioada a vietii este frumoasa in felul ei.
            Adolescenta este imprevizibila. La fel ca si iubirea. Vine, te izbeste iar apoi te inunda cu fericire.
             A fi adolescent inseamna sa iubesti, sa te bucuri de viata, sa faci orice iti doresti deoarece aceste clipe nu mai revin in viata noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu